Hundsport

Kurser och utbildningar för hundägare och för dig som vill jobba med hundar

Jag har världens bästa jobb! Varje dag möter jag hundar och människor för att tillsammans berika livet, ha roligt och utvecklas, eller lösa problem som kan dyka upp i vardagen, träning eller tävling.

ForshagaAkademin och Klarafors Event ligger i Värmland och står för kvalitet, utbildning, utveckling och upplevelser, och jag är otroligt stolt över att få vara en del av Sveriges bästa och häftigaste kunskapscenter. Våra kunder och deltagare påpekar ofta att våra kurser och utbildningar är något utöver det vanliga. Har du en gång kommit till oss så ser vi dig förmodligen igen och igen och igen. Det är vårt bästa betyg och en fantastisk bekräftelse.

Läs mer om allt kul du kan göra tillsammans med din hund i länkarna ovan och välj bland föreläsningar, kurser, läger och utbildningar. Min förhoppning är att jag ska få träffa just dig om du vill gå en kurs för er egen skull, eller om du drömmer om att kunna göra som jag – utbilda andra inom hundliv, hundträning eller hundsport. Mitt arbete och tankesätt genomsyras av hundens välbefinnande, jämte kvalitet som leder till att du når dina mål.

Det mesta går att uppnå med rätt vilja, strategi och tålamod. Vi ger dig verktygen.

Varmt välkommen till oss!
Pernilla Pöykiöniemi

Utbildnings- och hundsportansvarig Klarafors Hundsport och lärare hos ForshagaAkademin