Mixat & Maxat hundläger

Ett maxat 4-dagarsläger med hundträning inom en rad områden

Mixat & Maxat sommarläger med hund

27-30 juni 2024 välkomnar vi dig till Forshaga och vårt fullspäckade sommarläger med hund – Mixat och Maxat. Här har du och din hund möjlighet att få ut mesta och bästa tänkbara oavsett om du kommer för att ha roligt, ta det lugnt, hårdträna mot uppsatta mål, få inspiration till hundträningen, för att lösa problem, hitta nya vänner, för att utvecklas i rollen som hundtränare eller helt enkelt bara längtar efter ett minne för livet. 

Under fyra härliga sommardagar är det bara hundar och hundträning som gäller. Vardagspyssel, aktivering och berikning, hundsporter av många slag, mys och bus. Allt detta får du och din hund uppleva när ni kommer till oss på Mixat & Maxat. 

 

Vi är flera instruktörer som hjälper er med inspiration, utveckling och problemlösning oavsett om det handlar om vardagsliv, träning mot hundsport eller tävling. Med många, små pusselbitar som landar under dessa dagar har ni en tydligare bild av vad ni vill och behöver fortsätta träna på när ni kommer hem. 

Vi håller till intill vackra Klarälven i Forshaga, Värmland. För er som önskar erbjuds möjlighet att slå upp tält eller ställa husvagn/husbil på området. Helt utan kostnad. 

På vårt hundläger sommaren 2024 kommer ni kunna prova nya saker eller utmana er och utvecklas inom områden som ni redan kan, exempelvis rallylydnad, freestyle och HtM, agility, lydnad, friskvård och fysträning, balansbollsträning, dog parkour, nose work, kongsök, andra former av specialsök, patrullhundsträning, tricksträning, avslappning, hundmassage och lite annat. Det kommer också finnas möjlighet att tävlingsträna inom vissa sporter.

Du väljer mellan att träna lite på flera olika områden eller ett färre antal områden som du lägger mer tid på. Program presenteras inom kort. 

Praktiskt information

Datum: 27-30 juni 2024 (4 dagar)

Plats: Klarafors Hundsport, Viragatan 1 i Forshaga

Kostnad: 4800,- Anmälan är bindande 2 veckor efter att avgiften är betald. Vid förhinder är det tillåtet att sälja sin plats till ersättare, och detta ombesörjs av deltagaren själv.

Boende: Det finns möjlighet att kostnadsfritt stanna kvar över natten med tält, husvagn eller husbil. Toaletter och dusch finns tillgängligt. Önskar du tips på andra boenden i närheten – kontakta oss!

Frågor: info@klarafors.se

Anmälan: Via detta formulär