Forshaga Hundfest

18-19 maj 2024 arrangerar Klarafors Event tillsammans med Hundsportgymnasiet hos ForshagaAkademin en 2-dagarsfest fylld med officiella tävlingar, utställare, försäljning, prova på-aktiviteter och massa annat skoj.

Eventet är helt kostnadsfritt för dig som besökare.

Officiella tävlingar

Under två dagar samlas ekipage från hela Sverige för att delta vid freestyletävlingar, från klass 1 som är den lägsta klassen till klass 3 där Sveriges elitekipage tävlar. Här kan du delta med din hund eller komma som publik och låta dig fascineras över fantastiska framföranden till musik. Inget tävlingsprogram är det andra likt, och vi ser program där många olika hundraser deltar. 

För anmälan till tävling, se hundaktiv.se

Aktiviteter

Du kan komma med eller utan hund till Forshaga Hundfest. Tänk på att det kommer vara många människor och hundar, och mycket liv och rörelse, i området. Ta därför med din hund endast om den klarar av miljön med alla intryck. Det kommer vara en fest för dig som besökare oavsett om du har med din hund eller inte. Här kan du delta i tävlingar med priser, prova på olika hundsporter, köpa fika och lära dig med om de olika gymnasieprogrammen hos ForshagaAkademin samt Klarafors kurser och utbildningar för vuxna. 

Utställare och försäljare

På området finns utställare och försäljare av hundprodukter, men också lokala aktörer inom olika områden. Du får med andra ord träffa experter inom olika områden och för möjlighet att köpa tjänster och produkter till festpriser. 

Vill du som företag, förening eller övrig organisation finnas med och visa upp verksamheten och/eller sälja, TA KONTAKT för mer information.