Forshaga Hundfest

18-19 maj 2024 arrangerar Klarafors Event tillsammans med Hundsportgymnasiet hos ForshagaAkademin en 2-dagarsfest fylld med det mesta du kan tänka dig inom hund – officiella tävlingar, utställare, försäljning, prova på-aktiviteter och massa annat skoj.

 

Eventet är helt kostnadsfritt för dig som besökare.

Officiella tävlingar

Under två dagar samlas ekipage från hela Sverige för att delta vid officiella tävlingar inom två olika hundsporter – freestyle/HtM och agility. Freestyletävlingarna bjuder på allt från klass 1 som är klassen för nybörjare till klass 3 där Sveriges allra bästa ekipage tävlar. Här kan du delta med din hund eller komma som publik och låta dig fascineras över fantastiska framföranden till musik. Inget tävlingsprogram är det andra likt, och vi ser program där många olika hundraser deltar. Under helgen arrangerar vi också agilitytävlingar i klass, både hopplopp och agilitylopp.

För anmälan till freestyletävling, se hundaktiv.se
För anmälan till agilitytävling, se agilitydata.se/taevlingar

Aktiviteter

Du kan komma med eller utan hund till Forshaga Hundfest. Här kan du delta i tävlingar med priser, prova på olika hundsporter, titta på uppvisningar och lära dig mer om de olika gymnasieprogrammen hos ForshagaAkademin samt Klarafors kurser och utbildningar för vuxna. En fotograf finns på plats om du vill få din hund fotograferad och det finns fika och lunchservering.
Tänk på att det kommer vara många människor och hundar, och mycket liv och rörelse, i området. Ta därför med din hund endast om den klarar av miljön med alla intryck. Du ansvarar också för att din hund inte interagerar oönskat med andra människor och hundar. Detta är en fest för dig som besökare oavsett om du har med din hund eller inte! 

Utställare och försäljare

På området finns utställare och försäljare av hundprodukter, men också lokala aktörer inom djur, natur, mat, dryck och annat spännande. Du får med andra ord träffa experter inom olika områden och får möjlighet att köpa tjänster och produkter till festpriser. Vi har också flera UF-företag på plats.
Nedan presenteras en lista över våra utställare och länk till deras sidor. Sidan uppdateras löpande.

Vill du som företag, förening eller övrig organisation finnas med och visa upp verksamheten och/eller sälja produkter och tjänster, TA KONTAKT för mer information. 

Våra utställare och samarbetspartners

Varmt välkommen till Forshaga Hundfest mellan 10:00 – 16:00 den 18:e och 19:e maj 2024!