Vinteraktiviteter

Utomhusaktiviteter för kick off, teambuilding och personalevent

Vinteraktiviteter

Utomhusaktiviteter för ert företagsevent, kick off, teambuilding och personalevent

Vinteraktiviteter

Utomhusaktiviteter för kick off, teambuilding och event

Vinteraktiviteter

Utomhusaktiviteter för kick off, teambuilding och personalevent

Vinteraktiviteter till teambuilding, kick off och kundevent

 

Vem älskar inte vackra vinterlandskap och härliga äventyr på is och snö? Ta med dina kunder eller personal på ett exklusivt vinteräventyr på värmländska isar och snö. Med varm choklad, kaffe och puttrande grytor skapar vi en helhetsupplevelse att minnas.

På Klarafors Event hittar du ett gediget utbud av utomhusaktiviteter instruerade av erfarna äventyrsguider, skytteinstruktörer och sportfiskeguider. All utrustning finns på plats, vi välkomnar gruppen med kaffe vid eldbrasa och det finns möjlighet att kombinera flera aktiviteter och få fika eller catering till platsen. Pris per person på aktiviteterna ligger mellan 650 kr-1500 kr beroende på antal personer, vilka kombinationer och tillval ni gör. Aktiviteterna pågår ca 2-4 timmar.

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan till info@klarafors.se eller 010-151 62 67 så sätter vi ihop ert event efter önskemål.

 

 

Isfiske

Regnbågsfiske i Örnäs

I Örnäs finns vackra Lilltjärn mitt i skogen med gott om regnbåge där stora och små grupper kan prova fiskelyckan. Isfiske är ett socialt koncept och vi ser till att en värmande brasa, dryck och mat finns nära till hands. Regnbågsfiske i Örnäs passar utmärkt att kombinera med lerduveskytte nära sjön.

Långfärdsskridskor

Prova på ett spännande äventyr

Upptäck Värmlands vackra sjöar på isen med en guidad tur på långfärdsskridskor. Turen anpassas utrifrån erfarenhet och noggrann säkerhetsgenomgång. All utrustning finns på plats, men viss egen packning krävs. 

Grupp på turskidor

Turskidor

Har ni provat turskidor i grupp någon gång? Med en guidad tur och utmaningar längs vägen ger vi er grupp en upplevelse utöver det vanliga i vackra vinterlandskap. All utrustning finns på plats, vi serverar mat och varm dryck längs rutten efter önskemål och det enda ni behöver tänka på är kläder efter väder.

Lerduveskytte i snön

Lerduveskytte

Året runt-aktivitet

Lerduveskytte finns tillgängligt nära vår fisketjärn i Örnäs och är en trevlig kombination till isfiske under vintern. 

 

Övning på lerduveskytte

ATV – körkort till terränghjuling

Blanda nytta med nöje och utbilda er i ATV! Under två dagar med praktisk utbildning, teori och prov får ni som grupp lära er att köra terränghjuling på ett säkert sätt och ha kul tillsammans samtidigt. Vi erbjuder matservering och kringaktiviteter  i samband med utbildningen. 

Max 8 personer per praktik och provtillfälle, men vi skräddarsyr lösningar för större grupper. 

Stor stekpanna med mat utomhus

Samlas utomhus

TIll samtliga aktiviteter erbjuder vi mat serverad på plats och för den som önskar ett uppdukat bord mitt i naturen. 

Skyttesimulator

Skyttesimulator

Jakt och tävlingskytte inomhus

I vår skyttesimulator kan alla prova på jakt och skyttetävling i en mängd olika spel och utmaningar. En perfekt inomhusaktivitet vintertid eller i kombination med lerduveskytte utomhus. Vi erbjuder fullt utrustad konferenssal i samband med er aktivitet. Skyttesimulatorn kan även finnas med som del av en femkamp eller andra utmaningar i samband med er kick off. 

6-8 personer

Personalgrupp i vinteroveraller och isdubbar

Teambuilding

5-kamp, samarbetsövningar och tävlingar

Vi har ett gediget förråd av övningar och tävlingar till fem-kamp och teambuilding i olika nivåer med fokus på friluftsteknik, yxkastning och klurigheter. Vårt egna snickeri och kreativa medarbetare gör att vi ständigt kan komma med nya spännande inslag till er kick off.

 

Boende

Det finns flera trevliga boenden nära Örnäs och Klarafors Event.

Bed and Breakfast: Villa Fryksta 
Villa Fryksta ligger ett par minuter från vår fiskesjö i Örnäs, vackert benäget intill Frykens strand med egen brygga, relaxavdelning och nyrenoverade rum. Vi samarbetar med Villa Fryksta och tar tillsammans fram koncempt för minnevärda konferenser till företag som söker paketerat konferens, boende och aktivitet.

Herrgård: Dömle Herrgård 
Exklusivt boende med konferens, spa och mat

Vandrarhem: Bergsgården
Prisvärt boende strax intill Klarälven

Önskar ni övernatta i tipitält, hängmattor eller stortält?
Vi erbjuder tält med bäddar och hängmattor för övernattning efter önskemål som tillägg vid bokningar.

info@klarafors.se 010-151 62 67