Fiske och skytte

Boka in en heldag med regnbågsfiske och lerduveskytte för personalen i Värmland

Fiske och skytte

Boka in en heldag med fiske och skytte i Örnäs

”Vår personaldag med fiske i Örnäs var oerhört lyckad! Mysig miljö, entusiastiska fiskare, många napp, god mat och kokkaffe på det. Det blir inte mycket bättre än så!”

 

Boka in en heldag med regnbågsfiske och lerduveskytte

 

Teambuilding, kick off och personalaktivitet med fokus på fiske och skytte är något som passar många och bjuder till både spänning och skogsro!

Här guidas ni i lerduveskytte och regnbågsfiske av instruktörer och all fiskeutrustning finns att låna på plats. Poängräkning med prisutdelning för tävlingsinriktade grupper. Önskar ni en god lunch serverad på plats ordnar vi viltgryta och fika över eld vid vacker grillplats med bord- och sittplatser under tak. Fångsten får ni med er med recepttips hem.

Pris ex. moms: 12 500 + 550 kr/person
(50 kg fisk, fiskeguide, skytteinstruktör och utrustning, mat och fika)

Välkommen med din bokningsförfrågan till
info@klarafors.se
010-151 62 67

 

Önskar ni transport till och från platsen eller vill ha hjälp tillaga fisken? Det ordnar vi. Ange önskemål och frågor i din bokning så skräddarsyr vi er dag. Boende Villa Fryksta med 12 bäddar, badbrygga, relax och konferensrum finns fem minuter från sjön och va 20 minuter bort finns Dömle Herrgård för större grupper.

Lerduveskytte
Matlagning vid sjön

Hyr sjön för er själva

Vid vår ädelsfiskesjö strax utanför Kil finns bord- och sittplatser med tak och stor grill vid sjön och ett välskött utedass i skogen strax intill. Här träffas grupper för teambuilding, utveckling och konferens och det går att använda stor grill och låna utomhusmatlagningsutrustning eller boka catering av oss. Vill ni hyra platsen helt för er själva? Hyr en sjö!

Kontakt och bokning: info@klarafors.se 010-151 62 67

 

Boende

Det finns flera trevliga boenden nära Örnäs och Klarafors Event.

Bed and Breakfast: Villa Fryksta 
Villa Fryksta ligger ett par minuter från vår fiskesjö i Örnäs, vackert benäget intill Frykens strand med egen brygga, relaxavdelning och nyrenoverade rum. Vi samarbetar med Villa Fryksta och tar tillsammans fram koncempt för minnevärda konferenser till företag som söker paketerat konferens, boende och aktivitet.

Herrgård: Dömle Herrgård 
Exklusivt boende med konferens, spa och mat

Vandrarhem: Bergsgården
Prisvärt boende strax intill Klarälven

Önskar ni övernatta i tipitält, hängmattor eller stortält?
Vi erbjuder tält med bäddar och hängmattor för övernattning efter önskemål som tillägg vid bokningar.

info@klarafors.se 010-151 62 67